Egyéni folyamat a kutyusodnak és Neked! - Gazdi lettem kutyaiskola - Élményalapú képzések Neked!

No products in the cart.

Egyéni kurzus

Szeretnéd, ha csak Veled foglalkoznánk?

Egyéni képzésünk kezdő vagy akár haladó gazdiként is neked való lehet, ha szeretnéd, ha tényleg csak rátok koncentrálnánk. Feladatokkal segítjük a tanulásotokat, de ami sokkal fontosabb Veled foglalkozunk, hogy minden ismereted meglegyen ahhoz, hogy a lehető legjobb gazdi legyél!

A képzésen nemcsak a kutyád, hanem te is fejlődsz majd, hiszen a kutyákkal való kapcsolat felépítése mindig a gazdinál kezdődik.
Kulcsfontosságú, hogy megismerd kutyád szükségleteit, igényeit, és tudd, mit miért csinál a kedvenced.

Ezáltal a bizonytalansággal, frusztrációval és feszültséggel teli mindennapok helyett, egy boldog, felszabadult és kiegyensúlyozott közös élet vár rátok!

DSC_0837

Vajon neked szól ez a képzés?

Amennyiben friss gazdiként ismerkedsz a kutyás élettel, vagy akár szimplán szeretnéd jobban érteni a kutyusod, jó helyen jársz. Itt nemcsak a kapcsolatotokat építitek, de egy nagyon izgalmas közös kis programot csinálhattok együtt.

Az egyéni képzéseket kiemelten akkor ajánljuk, ha úgy érzed még nem álltok készen egy csoportos képzésre és szeretnéd, ha tényleg csak Veled és a kutyusoddal foglalkoznánk. 

Ez a képzés teljesen személyreszabott és a ti igényeiteknek megfelelően alakítja a tréner.

Nincs kor szerinti szűrés, bármilyen korú kutyával szívesen foglalkozunk.

Minden órán lesz lehetőséged kérdezni, behozhatod a saját problémádat is, amit alaposan át fogunk beszélni és így közösen próbáljuk megtalálni a jó megoldást.

A képzésen megtanítunk benneteket arra miként kell együtt „dolgoznotok”, mi a helyes irány a tökéletes kapcsolat eléréséhez, ami igazán úgy tud felépülni, ha heti többször, otthon is gyakoroltok.

Mit fogsz tanulni a képzés során?

Árazás

A legjobb csomag Neked!

Teljesen személyes

Az egyéni alkalmakon csak te és a kutyusod vesz részt és csakis rátok koncentrálunk! 

Kiszállással

Autóval tudunk mozogni, így egész rugalmasak vagyunk. Bárhol is vagytok igyekszünk optimális helyszínt választani.

48.000 Ft

Havi egyéni képzés

Kezdő és haladó kutyás gazdiknak, heti 1 személyes találkozó és elérhetőség online vagy telefonos konzultációra. A havi támogatás legalább 1 hónapos elköteleződéssel jár.
  • Legalább 1 hónapos heti rendszeresség
  • Fejlődés követése
  • Egyénre szabott megoldások
  • Speciális problémák megoldása
14.000Ft

Egyéni képzés / alkalom

Friss és haladó gazdiknak ajánljuk, akik fel szeretnék mérni az állapotukat vagy szeretnének egy konkrét problémát megoldani szakértői segítséggel.
  • Nincs elköteleződés
  • Konzultációs lehetőség
  • Rugalmas beosztás
  • Speciális problémák felmérése
  • Szakértői segítség
Teljesen ingyenes

Az első találkozásunk

Első alkalommal felmérjük, hogy milyen szinten vagytok és min szeretnétek a képzésen dolgozni és persze az is nagyon fontos, hogy megismerjük egymást és eldönthessük megvan-e a kémia a közös munkához. Ez mind nagyon fontos számunkra, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk nyújtani számotokra, így az első konzultáció erről szól, amit természetesen nem számítunk fel.

Jelentkezz a social oldalakon!
 

Gyakran feltett kérdések

📍Hol lesz a helyszín?

A képzéseket a Margit-szigeten, Hajógyári-szigeten, a Városmajorban és a Városligetben szoktuk tartani attól függően, hogy Nektek mi a megfelelő. Autóval tudunk mozogni, így megvana lehetőségünk rugalmasan kezelni a helyszíneket.

☔️ Rossz időjárás esetén is megtartjuk az órát?

Előfordulhat, hogy rossz idő vagy eső is várható az időpontokon, természetesen ilyen esetben elhalasztjuk az órát és egy pótalkalmat keresünk. Nem szeretnénk, hogy a kutyusod vagy Te is megázzatok vagy megfázzatok, így az időjárás egy fontos szempont.
 

👀 Lemondás? Hogyan?

A havi képzés választása esetén az időpontokat előre egyeztetjük és 48 órával előtte mondható le. Amennyiben ezen az idősávon belül vagyunk a pót-alkalmat már nem tudjuk megtartani.

❓ Mire lesz szükségetek?

Éhes kutyára, sok-sok jutalomfalatra, nyakörvre, a kutyusotok kedvenc játékára, fix pórázra és vízre, hogy itatni is tudjatok az órák közben. Minden másról mi gondoskodunk!

🙋‍♀️ Van még kérdésed vagy elfelejtettünk valamit leírni?

Keress bátran minket messengeren vagy akár a szia@gazdilettem.com e-mail címen és amint tudunk válaszolunk! 

Oktatók

Kivel fogtok dolgozni?

Pár életkép a képzéseinkről